Bernard Jan de Groot Training en Advies | Film
Bernard Jan de Groot Training en Advies is een ervaren trainer en adviseur, die eerst goed luistert naar de klant en vervolgens samen op zoek gaat naar creatieve oplossingen voor complexe problemen. Medezeggenschap is voor het goed gesprek organiseren binnen een organisatie. Dat is altijd vanuit een bepaalde visie die het team heeft op de organisatie. Ik begeleid het team in het ontwikkelen van een heldere visie en een strategie. Ik heb gewerkt als Jurist en onderhandelaar bij het CNV voor onder andere ondernemingsraden.
ondernemingsraad training, advies, adviseur, advies ondernemingsraad, adviseur ondernemingsraad, arbeidsvoorwaarden, onderhandelen arbeidsvoorwaarden, OR communicatie, Quickscan Business Model Canvas, Quickscan BMC, organisatievraagstuk, organisatiedoelstelling, beleidsdoelstelling
13401
page,page-id-13401,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Film speelt een grote rol in mijn werk. Dat doe ik op allerlei manieren: met een team een film maken, als methode voor teambuilding en tegelijk met als doel om een visie te communiceren. Het kunnen grappige creatieve films zijn maar ook interviews of korte documentaires. In mijn trainingen gebruik ik ook vaak thematische films om naar aanleiding daarvan met elkaar een inspirerend gesprek of discussie te hebben.

Wie ik ben...

Dit filmpje heb ik net gemaakt om te vertellen hoe ik als adviseur en trainer te werk ga.

 

Interview met Gerdi Verbeet

Dit interview heb ik gemaakt met Gerdi Verbeet toen zij ambassadeur voor de medezeggenschap werd. Wat zijn haar drijfveren en wat is volgens haar het belang van goede Medezeggenschap?

Business Model Canvas Workshop

Dit is een filmpje waarin we een workshop Business Model Canvas geven. Het filmpje staat op de website van coöperatie De Beuk, de cooperatie waar ik deel van uit maak.

Wunderschön Trailer

Wunderschön (2014, 40min) is de eerste speelfilm die ik enige jaren geleden heb gemaakt. Het was een project met een aantal vrienden waar we een jaar aan hebben gewerkt.  Alles kwam uit ons netwerk en de buurt: acteurs, figuranten, muzikanten en de locaties. Mooi voorbeeld van een locaal vrijwilligersproject. De film gaat over twee mannen die elkaar in Berlijn ontmoeten en de relatie tussen Rotterdam en Berlijn. Op aanvraag stuur ik u de link van de gehele film.