Bernard Jan de Groot Training en Advies | Inclusie
Bernard Jan de Groot Training en Advies is een ervaren trainer en adviseur, die eerst goed luistert naar de klant en vervolgens samen op zoek gaat naar creatieve oplossingen voor complexe problemen. Medezeggenschap is voor het goed gesprek organiseren binnen een organisatie. Dat is altijd vanuit een bepaalde visie die het team heeft op de organisatie. Ik begeleid het team in het ontwikkelen van een heldere visie en een strategie. Ik heb gewerkt als Jurist en onderhandelaar bij het CNV voor onder andere ondernemingsraden.
ondernemingsraad training, advies, adviseur, advies ondernemingsraad, adviseur ondernemingsraad, arbeidsvoorwaarden, onderhandelen arbeidsvoorwaarden, OR communicatie, Quickscan Business Model Canvas, Quickscan BMC, organisatievraagstuk, organisatiedoelstelling, beleidsdoelstelling
13367
single,single-post,postid-13367,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
inclusie

Inclusie

12:51 26 september in­ Advies, Communicatie
0 Reacties

Het centrale thema van de Beuk is dit jaar inclusie. Waar in de samenleving zoveel sprake is van verharding, langs elkaar heen leven en exclusie willen wij een bijdrage leveren aan inclusie: mensen tot elkaar brengen.

Deze week hadden mijn collega Wilma Ruis en ik een gesprek met een jonge professional die een jaar met ons gaat samenwerken om aan dit thema te werken. Hij gaat met ons onderzoeken wat wij als adviseurs met dit thema bij kunnen doen bij onze klanten. Voor onze opdrachtgevers in de publieke sector is het is dat vaak wel duidelijk, maar in ook de profit sector is inclusie een thema. Een onderneming staat immers niet los van de samenleving maar staat daar juist middenin. Het gaat over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mensen met verschillende achtergronden die met elkaar samenwerken op de werkvloer vormen dé motor voor integratie en inclusie. Laten we ons daar op richten en kijken of we die motor nog een beetje op kunnen voeren!

Bernard Jan

admin@bernardjandegroot.nl
Geen reacties

Schrijf een reactie